Güvenli Alışverişin Tek Adresi
Ürünlerimizi firmamızdan faturalı ve garantili olarak satın alabilirsiniz

Ridgid SR 20 Hat Tespit Dedektörü

Ridgid SR 20 Hat Tespit Dedektörü

Ridgid Sr 20

Hat Tespit Dedektörü

 

Ridgid SR 20 yeraltı boru kablo hat tespit cihazı son teknoloji ile donatılmış 3 boyutlu anten teknolojisi ile alt yapı çalışmalarında hatalı kazıları önlemek için tasarlanmış bir dedektördür.

Ridgid SR 20 ile kazı yapmadan önce kazı alanındaki yeraltı borularını, yeraltı kablolarını ve verici ile birlikte fiberoptik kablo hatlarını tespit edebilirsiniz.

Gelişmiş digital grafik ekran teknolojisi sayesinde tespit edilen hedef hatlarının yönünü göstermesi, tespit edilen hedef hakkında derinlik konusunda bilgi vermesi bu kategorideki diğer cihazlara göre farklılığını hissettirir.

En önemli diğer bir özellik ise tespit etmek istenilen enerji veya diğer hatlardaki frekans değerleri girilerek yalnızca belirlenen frekans yayan kablo ve diğer hatların tespit edilemesi sağlanabilir.

Mdc Elektronik olarak Ridgid Hat tespit dedektörlerinin yetkili satıcısıyız. Satın alınan ürünlerimiz için arazide konusunda uzman ekip ile demo ve eğitim verilmektedir.

Ridgid Sr 20 modelimiz hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli. 0212 256 64 82 – 0545 651 28 78

 

Ridgid SeekTech SR-20 Hat Tespit Detektörü

 

Daha hızlı, daha hassas tespit işlemleri için gereken tüm bilgileri sağlayan hafif, ama sağlam bir alıcı.

Hedef hattı ve kılavuz oklar bükülmeyi hızla belirler

Yakınlık sinyali ve sinyal gücü zorlu tespit işlemlerinin üstesinden gelmenizi sağlar

10 Hz ile 35.000 Hz arasındaki tüm frekansları izleyebilir

 

Ridgid Sr 20 Teknik Özellikleri

 

Aktif Hat İzleme Frekansları * 128 Hz, 1 kHz, 8 kHz ve 33 kHz

Pasif Güç İzleme 50 Hz, 60 Hz, <4 kHz Geniş Bant

Pasif Radyo İzleme 4 kHz-15 kHz, 15 kHz-36 kHz

Sonda Frekansları * 16 Hz, 512 Hz, 640 Hz, 850 Hz, 8 kHz, 16 kHz, 33 kHz

Güç Kaynağı 4 C Hücreli Batarya

Batarya Ömrü Yaklaşık 16 saat

Ağırlık 3,5 lbs. (1,6 kg)

FCC Sınıf A ve EN 55022 Sınıf A gerekliliklerini karşılar.

30 kullanıcı frekans 10 Hz ile 35.000 Hz arasında ayarlanabilir.

 

Ridgid Sr 20 Resimleri

 

 

Ridgid SR 20 Videoları

 

 

13 Ekim 2017
768 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?