Güvenli Alışverişin Tek Adresi
Ürünlerimizi firmamızdan faturalı ve garantili olarak satın alabilirsiniz

Ridgid SR-24 Hat Dedektörü

Ridgid SR-24 Hat Dedektörü

Ridgid SR-24

Hat Dedektörü

 

 

Ridgid SR-24  yeraltı boru kablo hat tespit cihazı son teknoloji ile donatılmış 3 boyutlu anten teknolojisi ile alt yapı çalışmalarında hatalı kazıları önlemek için tasarlanmış bir dedektördür.

Ridgid SR-24 ile kazı yapmadan önce kazı alanındaki yeraltı borularını, yeraltı kablolarını ve verici ile birlikte fiberoptik kablo hatlarını tespit edebilirsiniz.

Gelişmiş digital grafik ekran teknolojisi sayesinde tespit edilen hedef hatlarının yönünü göstermesi, tespit edilen hedef hakkında derinlik konusunda bilgi vermesi bu kategorideki diğer cihazlara göre farklılığını hissettirir.

En önemli diğer bir özellik ise tespit etmek istenilen enerji veya diğer hatlardaki frekans değerleri girilerek yalnızca belirlenen frekans yayan kablo ve diğer hatların tespit edilemesi sağlanabilir. Bu model ile bluetooth özelliğini kullanarak GPS üzerinden haritalandırma yapabilirsiniz.

Mdc Elektronik olarak Ridgid Hat tespit dedektörlerinin yetkili satıcısıyız. Satın alınan ürünlerimiz için arazide konusunda uzman ekip ile demo ve eğitim verilmektedir.

 

Modelimiz hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli. 0212 256 64 82 – 0545 651 28 78

 

Ridgid SR-24 ile Neler Tespit Edebilirsiniz?

  • Aktif ve pasif elektrik kabloları
  • Telekom ve data kabloları
  • Fiber optik kablolar
  • Sonda ve vericiler kullanarak boru tespiti

Hedef hattı ve kılavuz oklar bükülmeyi hızla belirler

Yakınlık sinyali ve sinyal gücü zorlu tespit işlemlerinin üstesinden gelmenizi sağlar

10 Hz ile 35.000 Hz arasındaki tüm frekansları izleyebilir

 

Ridgid Sr-24 Teknik Özellikleri

 

Aktif Hat İzleme Frekansları * 128 Hz, 1 kHz, 8 kHz ve 33 kHz

Pasif Güç İzleme 50 Hz, 60 Hz, <4 kHz Geniş Bant

Pasif Radyo İzleme 4 kHz-15 kHz, 15 kHz-36 kHz

Sonda Frekansları * 16 Hz, 512 Hz, 640 Hz, 850 Hz, 8 kHz, 16 kHz, 33 kHz

Güç Kaynağı 4 C Hücreli Batarya

Batarya Ömrü Yaklaşık 16 saat

Ağırlık 3,5 lbs. (1,6 kg)

* 30 kullanıcı frekans 10 Hz ile 35.000 Hz arasında ayarlanabilir.

FCC Sınıf A ve EN 55022 Sınıf A gerekliliklerini karşılar.

 

Ridgid Sr-24 Resimleri

 

 

Ridgid SR-24 Videoları

 

13 Ekim 2017
825 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?